Työryhmä

Lehdistölle luovutettu pr-otos työryhmästä räpsäistiin ensimmäisellä tapaamiskerralla, kuten voimme nähdä.

ROOLEISSA Veera Anttila, Jimi Holmberg, Vincent Kinnunen, Annukka Lindqvist, Rosanna Liuski, Elli Melasniemi, Benjamin Pitkänen ja Eetu Sopanen

BÄNDI Jesper Autio, Matias Heinonen, Mirjami Kärkkäinen, Axel Liljeblad ja Valo Rinne

OHJAUS JA DRAMATISOINTI Elina Kilkku
SKENOGRAFIA Tomi Flyckt
VALOSUUNNITTELU Harri Kejonen
ÄÄNET Olli Valkola
APULAISOHJAUS Sami Mäkäräinen
KOREOGRAFIA JA LIIKEILMAISU Hilppa Lampi

Rambo pohjaa Nadja Sumasen samannimiseen romaaniin, joka voitti Otavan nuortenromaanikilpailun keväällä 2015. Sittemmin on tapahtunut suitsutettavia – Rambo kanonisoitiin Finlandia Junior -palkinnolla. Hiljakkoin kirjasta otettiin kolmas painos.


Romaanihenkilöistä  


Rambo
Toisten mielestä Rambo on keskittymiskyvytön häirikkö, joka tulisi panna tarkkailuluokalle. Toisten mielestä hän taas on väärinymmärretty varhaisteini, joka vain tarvitsee joskus hiukan enemmän huomiota. Kumpikaan näkemys ei sinällään ole väärä. Rambo on hyväntahtoinen ja kiltti – pohjimmiltaan hän haluaa päästä eroon ongelmistaan. Joskus kuitenkin hänen temperamenttinsa saa yliotteen. Silloin tilanne kuumenee. On hetkiä jolloin hän hallitsee ongelmiaan, samoin kuin on hetkiä, jolloin ongelmat hallitsevat häntä.
– Eetu Sopanen roolihenkilöstään

Liina
Liina on rakkaudenkaipuinen teini, jota tunteet heittelevät. Vaikka nettiyhteyden katkeaminen on hänelle todellinen katastrofi, auttaa siihen hätään hänen rakas harrastuksensa ratsastaminen. Oikeastaan hän on aika tavallinen nuori.
– Annukka Lindqvist roolihenkilöstään

Anna, Rambon äiti 
Rambon isä hylkäsi perheensä heti pojan synnyttyä. Vaikka Anna rakastaakin Ramboa, ei hänestä aina ole hoitamaan äidin velvoitteita. Anna on yksinhuoltajaäiti, joka siirtyy parisuhteesta toiseen peläten yksinjäämistä. Hän kärsii vakavasta masennuksesta.
– Elli Melasniemi roolihenkilöstään

Risto, Annan miesystävä
Ristollehan korkeakulttuuria ovat keskiolut ja moottoriurheilu. Hän on perinteinen elämän koulun kasvatti. Kaikkinaisen hällä väliä -asenteen takia hän on ajautunut lukuisiin ongelmiin. Vaikka ensivaikutelma onkin hieman karu ja inhottava, Risto pysyy läheistensä tukena.
– Jimi Holmberg roolihenkilöstään

Annikki, Riston äiti 
Annikki on lupsakka, lämmin ja lempeä muori. Häneltä löytyy sydäntä lapsenlapsiaan ja muita lähimmäisiään kohtaan.
– Rosanna Liuski roolihenkilöstään

Erkki, Riston isä 
Vähäsanainen. Erkki on melko stereotyyppinen, jo iäkkäämpi suomalainen mieshenkilö. Aikanaan rauhanturvaajaura kiilasi perheen edelle, tätä hän katuu vuolaasti. Olemalla vahvasti läsnä lähipiirinsä elämänmenossa Erkki yrittää oikaista tekemänsä ’vääryyden’. Hän on herkkätuntoinen ja hyväsydäminen, ottanut opiksi.
– Benjamin Pitkänen roolihenkilöstään

Reetta, Riston sisar
Hän on päällepäsmäri, joka haluaa itsepintaisesti vaikuttaa muiden mielipiteisiin. Hän pelkää päästää muita ihmisiä liian lähelle, ja tuntuu ettei hän aina uskalla kohdata kunnolla edes omia tuntemuksiaan. 
– Veera Anttila roolihenkilöstään

Panu, Reetan aviomies
Panu ei aivan ymmärrä, kuinka lopen kyllästynyt Reetta on häneen. Vielä avioeron partaallakin Panu yrittää miellyttää kylmästi käyttäytyvää Reettaa kaikin tavoin. Hän läähättää kuin koiranpentu, heittäytyy leppeäksi saamatta minkäänlaista vastakaikua.
– Vincent Kinnunen roolihenkilöstään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti